Sett opp din egen filmvisning når du vil på Frogner kino

Alt du trenger å gjøre er å velge filmen du vil se, dato og klokkeslett for når du vil se den

Inviter vennegjengen, familiekohorten, bursdagen, firmaet, eller overrask kjæresten med en romantisk filmvisning med champagne og tapas.  Visningen koster 3.600 kr og gjelder for opp til 25 personer.  (Det gir en billettpris på 144 kr hvis man velger å være 25 deltagere). Er dere flere enn 25 personer gjelder andre priser og du kan sende en henvendelse til booking@frognerkino.no

I kalenderen under ser du hvilke dager du kan booke kinosalen, trykk deg inn på dato og velg deretter blant tilgengelige tidspunkter.  Deretter velger du tittel på film dere ønsker å se.

Filmprogrammet består av ferske filmnyheter og filmklassikere. Er det en film du savner eller har du en favorittfilm du vil se igjen? Send en forespørsel til matias@frognerkino.no så skal vi gjøre det vi kan for å få tak i filmen. Prisene vil variere og må forhåndsbetales.    

Mat og drikke til filmen

Hos oss kan dere spise og drikke i salen mens dere ser film. Puncebollen serverer enkle snacksmenyer og en utvidet drikkemeny. Ønsker du å spise vår nye tapasmeny så må denne forhåndsbestilles på ordr.no  Husk å velg riktig dato og tid for pick up. Forhåndsbestillinger stenger 19.30 og må senest bestilles dagen før visningen. Maten hentes i Punchebollen før filmstart. 

Prøv vår nye tapasmeny til filmen!