MENY

Den Store Skjønnheten - 2013

Drama

Visninger

Billetter

En gang var Jep en lovende forfatter med en prisbelønt debutroman. Det ble med den ene. Siden har livet hans vært sosietets- og kunstjournalistikk. I sitt 65. år omgås han ennå jetsettere, livstrette aristokrater, wannabe-kunstnere og dekadente geistlige, i en lett rus av gin & tonic, men han vekkes tidvis til live i møtene med den asketiske Søster Maria, strippersken Ramona og en venn som avslører at hans kone aldri sluttet å elske Jep.
Døden og livsleden er stadig tilbakevendende i Den store skjønnheten, og Sorrentino refererer bevisst til Fellini og Antonionis modernistiske mesterverk. Filmen lever til de grader opp til sin tittel: Fotograf Bigazzis Roma er blendende vakker; en vemodig skjønnhet i sterk kontrast til menneskelig dårskap.

Dine-in Frogner kino - På alle Vintage visningene tilbyr vi tapastallerken inkl vin til 2 personer til kun 350,-. Dette tilbudet gjelder kun på vintagefilmen.

Etter at du har bestilt dine billetter på nettet kan du forhåndsbestille tapas-tallerken inkludert vin. Forhåndsbestilling av tapastallerken stenger dagen før forestillingen.

Sjanger: 
Drama
Originaltittel: 
La grande bellezza
Skuespillere: 
Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli, Carlo Buccirosso, Iaia Forte, Pamela Villoresi, Galatea Ranzi, Franco Graziosi
Norske stemmer: 
Regi: 
Paolo Sorrentino
Manus: 
Paolo Sorrentino, Umberto Contarello
Produsent: 
Nicola Giuliano, Francesca Cima
Foto: 
Luca Bigazzi
Musikk: 
Lele Marchitelli
Språk: 
Italiensk
Undertekst: 
Lengde: 
2 timer 21 minutter
Produksjonsår: 
2013
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Fidalgo Filmdistribusjon
Aldersgrense: 
12 år.
Begrunnelse: 

Visninger

FID20130640

Relaterte innhold

No items found.