MENY

Dianas bryllup

Komedie

Visninger

Billetter

En komedie om kjærlighet og andre katastrofer.

Komedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.

Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer.

Liv og Terjes heisatur av et ekteskap blir observert fra sidelinja av Diana, helt fra hun er baby til hun flytter hjemmefra. Alt hun kan se er verdens verste foreldre som på ingen måte gjør så godt de kan. Når det så 30 år senere skal stå enda et bryllup, og det er Diana som skal gifte seg på et gods i Sverige, står nervene i høyspenn. Og verre skal det bli.

Bestill tapastallerken ink. vin til 2 personer til kun 350,-. Dette må forhåndsbestilles på nettet dagen før forestillingen - og dukker opp som en mulighet etter at du har kjøpt dine kinobilletter. Er du for sent ute kan du sende bestilling på mail til: punchebollen@frognerkino.no

Sjanger: 
Komedie
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Marie Blokhus, Pål Sverre Hagen, Olav Waastad, Jannike Kruse, Ine Willman, Nader Khademi
Norske stemmer: 
Regi: 
Charlotte Blom
Manus: 
Charlotte Blom, Mette M Bølstad
Produsent: 
Foto: 
Linda Wassberg
Musikk: 
Ginge
Språk: 
Norsk
Undertekst: 
Lengde: 
Produksjonsår: 
2020
Produksjonsselskap: 
Maipo
Distribusjon: 
Nordisk Film Norge
Aldersgrense: 
9 år.
Begrunnelse: 

Visninger

NOR20190431

Relaterte innhold

No items found.