MENY

Double bill: Motorsagmassakren (1974)

Visninger

Billetter

Den originale Motorsagmassakren (1974) fyller 50 år! Vi markerer jubileet med en saftig double bill, bestående av originalfilmen og oppfølgeren Motorsagmassakren 2 (1986).

Da Motorsagmassakren (The Texas Chainsaw Massacre) ble utgitt i 1974, skapte den store bølger. Flere land forbød filmen oppsatt på kino, inkludert Norge, og den skapte opphetet debatt rundt videovold. I dag er Motorsagmassakren å regne som en av historiens aller beste skrekkfilmer - en film som også har sterke filmkunstneriske kvaliteter.

Vi møter fem ungdommer på skjebnesvanger helgetur i Texas. Etter å ha gått tom for bensin på landsbygda snubler de over en tilsynelatende forlatt gård. Det viser seg at det fortsatt bor en familie der, av det ugjestmilde slaget - inkludert sjarmtrollet Leatherface, en av filmhistoriens mest ikoniske skrekk-karakterer...

Motorsagmassakren 1 + 2 vises i den rekkefølgen med ca. 20 minutters pause imellom. Det blir en kort innledning før begge filmene. Hvis du ønsker å se begge er samlet billettpris 200,-.

Sjanger: 
No items found.
Originaltittel: 
The Texas Chainsaw Massacre
Skuespillere: 
Marilyn Burns, Paul A. Partain, Edwin Neal, Jim Siedow, Gunnar Hansen
Norske stemmer: 
Regi: 
Tobe Hooper
Manus: 
Produsent: 
Foto: 
Musikk: 
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Norsk
Lengde: 
1t 23m
Produksjonsår: 
1974
Aldersgrense: 
18 år
Begrunnelse: 

Visninger

AWE20141077

Relaterte innhold