MENY

Double bill: Motorsagmassakren 2 (1986)

Visninger

Billetter

Den originale Motorsagmassakren (1974) fyller 50 år! Vi markerer jubileet med en saftig double bill, bestående og originalfilmen og oppfølgeren Motorsagmassakren 2 (1986).

Motorsagmassakren 2 (The Texas Chainsaw Massacre 2) er blant de beste og mest undervurderte skrekkfilm-oppfølgerne. Filmen er stilmessig sett nokså annerledes enn forløperen; gørr og sjokkeffekter er skrudd opp flere hakk, og det samme er humoren og satiren - innsauset i marerittaktig hillbilly-horror.

Tobe Hooper står igjen bak regien, men friskt blod er hentet inn på flere fronter: Dennis Hopper spiller Lieutenant 'Lefty' Enright, mens make up-legenden Tom Savini leverer imponerende fysiske effekter. Motorsagmassakren 2 kan dessuten skilte med en særdeles effektiv og skrekkinnjagende bruk av Texas-locations.

Filmen åpner med to bråkete ungdommer ute av kontroll langs en øde landevei i Texas. Både farten og promillen er høy, og med biltelefonen ringer de inn og plager radio-DJ-en Vanita «Stretch» Brock (Caroline Williams). Når en pickup dukker opp mens de innringende spilloppmakerne kjører over en bro, utvikler det seg til en farlig lek de ikke har kontroll over. En kjenning fra den første filmen dukker opp på pickup-lasteplanet: Leatherface er tilbake.

Motorsagmassakren 1 + 2 vises i den rekkefølgen med ca. 20 minutters pause imellom. Det blir en kort innledning før begge filmene. Hvis du ønsker å se begge er samlet billettpris 200,-.

Sjanger: 
No items found.
Originaltittel: 
The Texas Chainsaw Massacre 2
Skuespillere: 
Dennis Hopper, Caroline Williams, Bill Johnson, Bill Moseley, Jim Siedow
Norske stemmer: 
Regi: 
Tobe Hooper
Manus: 
Produsent: 
Foto: 
Musikk: 
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Engelsk
Lengde: 
1t 40m
Produksjonsår: 
1986
Aldersgrense: 
18 år
Begrunnelse: 

Visninger

EDX27032024

Relaterte innhold