MENY

Førjulskonserter med Håkon Kornstad Trio (utsolgt)

Visninger

Billetter

Konsertene er nå utsolgt

Etter stappfulle hus to år på rad, og en førjulskonsert folk fortsatt snakker om, gjentar vi det hele i år: Håkon Kornstad Trio gjester Frogner Kino i desember. Og da er det offisielt en tradisjon! I år blir det også ryddet plass til en og annen overraskelsesgjest, som vi kan love vil varme hjertet enda litt til...

Søndag 3. desember kl. 18.00
BILLETTER FÅS KJØPT HER

Mandag 4. desember kl. 18.00
BILLETTER FÅS KJØPT HER

Dørene åpner kl. 17.30

Billettpris: 360,-

I 2011 sang han "O helga natt” for første gang offentlig på Organ Club på Cosmopolite, og det ble for mange en stor juleopplevelse. Etter det har han gjestet både Source of Christmas, KORK, Bugge Wesseltofts julekonserter og en rekke andre førjulsetablissementer med sin tolkning av Jussi Björlings juleslager. Dere får selvsagt nyte denne også på Frogner Kino!

Håkon Kornstad Trio består foruten dobbelttenoren av Frode Haltli og Mats Eilertsen. Haltli er en allestedsnærværende trekkspiller med klassisk bakgrunn. Han er et musikalsk råskinn med noen fantastiske ører, og spiller like gjerne avansert samtidsmusikk som jazz på bryggekanten som du kan plystre til på veien hjem. Mats Eilertsen spiller bass, men lukker man øynene kunne man tidvis like gjerne trodd det var en cello, eller et afrikansk rytmeinstrument. Allsidigheten og musikaliteten til denne trioen har fått åtgaum i norsk og internasjonal presse.

Vi lover en uforglemmelig kveld med vakker musikk, og vi lover fortsatt at ikke alt blir julemusikk. I hvert fall ikke slik du kjenner den! Og også i år blir det live filmmusikk.

Sjanger: 
No items found.
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Norske stemmer: 
Regi: 
Manus: 
Produsent: 
Foto: 
Musikk: 
Språk: 
Undertekst: 
Lengde: 
Produksjonsår: 
Aldersgrense: 
Begrunnelse: 

Relaterte innhold

No items found.