MENY

Inception ~2010

Sci-Fi, thriller, action, eventyr

Visninger

Billetter

Dom Cobb er den absolutt beste tyven innen den farlige kunsten å stjele verdifulle hemmeligheter fra dypet av underbevisstheten i drømmetilstand, når hjernen er på sitt mest sårbare. Cobbs evner har gjort ham ettertraktet i denne makeløse verdenen av industrispionasje, men den har også gjort ham til en internasjonal rømling og kostet ham alt han har kjært. Nå får Cobb sjansen til å utføre en siste jobb som kan gi ham livet tilbake, men bare hvis han makter det nesten umulige - ?inception?, begynnelsen. Istedenfor å utføre det perfekte tyveriet, skal Cobb og hans ekspertteam gjøre det motsatte; oppgaven deres er ikke å stjele en idé, men å plante en. Lykkes de, kan de ha begått det perfekte lovbruddet.
Men verken ekspertise eller grundig planlegging kan forberede teamet på møtet med personen som synes å kjenne alle sinnrike detaljer i den mesterlige planen. En person som bare Cobb kunne forutsett.

Dine-in Frogner kino - På alle Vintage visningene tilbyr vi tapastallerken inkl vin til 2 personer til kun 350,-. Dette tilbudet gjelder kun på vintagefilmen.

Etter at du har bestilt dine billetter på nettet kan du forhåndsbestille tapas-tallerken inkludert vin. Forhåndsbestilling av tapastallerken stenger dagen før forestillingen.

Sjanger: 
Action
Eventyr
Sci-Fi
Thriller
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Leonardo DiCaprio Joseph Gordon-Levitt Ellen Page Tom Hardy Ken Watanabe Dileep Rao Cillian Murphy Tom Berenger Marion Cotillard Pete Postlethwaite Michael Caine Lukas Haas
Norske stemmer: 
Regi: 
Christopher Nolan
Manus: 
Christopher Nolan
Produsent: 
Christopher Nolan Emma Thomas
Foto: 
Wally Pfister
Musikk: 
Hans Zimmer
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Vises uten undertekster!
Lengde: 
2 t. 28 min.
Produksjonsår: 
2010
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Aldersgrense: 
15 år.
Begrunnelse: 
Store mengder vold og drap gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Visninger

SFN20110464

Relaterte innhold