MENY

Inception ~ 10 årsjubileum

Sci-Fi, thriller, action, eventyr

Visninger

Billetter

Onsdag 12. august feirer vi Inceptions 10-års jubileum med en remastret versjon av filmen. Før visningen vil Christopher Nolan introdusere filmen, og rett etter visningen vil vi vise en 10 minutters bakomfilm med opptak fra Tenet som aldri før er vist.

Dom Cobb er den absolutt beste tyven innen den farlige kunsten å stjele verdifulle hemmeligheter fra dypet av underbevisstheten i drømmetilstand, når hjernen er på sitt mest sårbare. Cobbs evner har gjort ham ettertraktet i denne makeløse verdenen av industrispionasje, men den har også gjort ham til en internasjonal rømling og kostet ham alt han har kjært. Nå får Cobb sjansen til å utføre en siste jobb som kan gi ham livet tilbake, men bare hvis han makter det nesten umulige - ?inception?, begynnelsen. Istedenfor å utføre det perfekte tyveriet, skal Cobb og hans ekspertteam gjøre det motsatte; oppgaven deres er ikke å stjele en idé, men å plante en. Lykkes de, kan de ha begått det perfekte lovbruddet.
Men verken ekspertise eller grundig planlegging kan forberede teamet på møtet med personen som synes å kjenne alle sinnrike detaljer i den mesterlige planen. En person som bare Cobb kunne forutsett.

Dine-in Frogner kino - På alle Vintage visningene tilbyr vi tapastallerken inkl vin til 2 personer til kun 350,-. Dette tilbudet gjelder kun på vintagefilmen.

Etter at du har bestilt dine billetter på nettet kan du forhåndsbestille tapas-tallerken inkludert vin. Forhåndsbestilling av tapastallerken stenger dagen før forestillingen.

Sjanger: 
Action
Eventyr
Sci-Fi
Thriller
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Leonardo DiCaprio Joseph Gordon-Levitt Ellen Page Tom Hardy Ken Watanabe Dileep Rao Cillian Murphy Tom Berenger Marion Cotillard Pete Postlethwaite Michael Caine Lukas Haas
Norske stemmer: 
Regi: 
Christopher Nolan
Manus: 
Christopher Nolan
Produsent: 
Christopher Nolan Emma Thomas
Foto: 
Wally Pfister
Musikk: 
Hans Zimmer
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Vises uten undertekster!
Lengde: 
2 t. 28 min.
Produksjonsår: 
2010
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Aldersgrense: 
15 år.
Begrunnelse: 
Store mengder vold og drap gjør at denne filmen får 15-årsgrense.

Visninger

SFN20110464

Relaterte innhold