MENY

Labyrinth ~ 1986

Barnefilm, fantasy, musikk

Visninger

Billetter

Sarah (Jennifer Conelly), er en seksten år gammel jente med livlig fantasi, og hun er lei av å sitte barnevakt for lillebroren sin. En kveld ønsker hun seg at tussene fra favorittboken sin, Labyrinth, skal komme å ta han lillebroren med seg. Og de gjør det.

Når Lillebroren forsvinner må Sarah følge etter ham inn i eventyrverdenen for å redde han fra den slemme Tussekongen (David Bowie), kongen over alle tussene, og vokteren av slottet hans er selve labyrinten, en villedende og snodd labyrint, hvor forferdelige farer og skapninger har sitt tilholdssted. Og Sarah har bare fjorten timer på seg til å redde broren tilbake.

Labyrinth er en magisk eventyrfilm, hvor rockelegenden David Bowie spiller hovedrollen og fremfører fem originalsanger. Og det er den perfekte familiefilmen, med en kombinasjon av musikk, eventyr, komedie og fantasy.

Sjanger: 
Fantasy
Barnefilm
Musikk
Originaltittel: 
Labyrinth
Skuespillere: 
David Bowie, Jennifer Connelly, Toby Froud, Shelley Thompson, Christopher Malcolm, Natalie Finland, Shari Weiser, Brian Henson, Ron Mueck, Dave Goelz, David Barclay, Karen Prell
Norske stemmer: 
Regi: 
Jim Henson
Manus: 
Terry Jones
Produsent: 
Eric Rattray
Foto: 
Alex Thomson
Musikk: 
Trevor Jones
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Norske undertekster
Lengde: 
1 time 41 min.
Produksjonsår: 
1986
Produksjonsselskap: 
Henson Associates, Inc., Lucasfilm Ltd.
Distribusjon: 
TriStar Pictures
Aldersgrense: 
Begrunnelse: 

Visninger

UAV20191999

Relaterte innhold

No items found.