MENY

Love Actually ~ 2003

Romantisk komedie

Visninger

Billetter

Alle sier at vi lever i en verden full av hat og grådighet - men jeg ser det ikke sånn. For meg ser det ut som Kjærligheten er overalt.

Kjærligheten skaper latter, knuser hjerter, og tvinger frem forpliktelser og valg. Den løfter sinnet samtidig som den bringer med seg risiko. Den kan være ekstatisk, eksepsjonell, uventet, uvelkommen, ubeleilig, uforklarlig, uelegant, uforlignelig. Kjærligheten er faktisk overalt.

Statsministeren (Hugh Grant) faller hodestups for en av sine ansatte (Martine McCutcheon) øyeblikket etter at han inntar Downing Street 10. En forfatter (Colin Firth)"rømmer" til Syd-Frankrike for å lege sitt knuste hjerte, og finner Kjærligheten i en innsjø. En trygt gift kvinne (Emma Thompson) mistenker at ektemannen (Alan Rickman) er i ferd med å gli fra henne. En nygift kvinne (Keira Knightley) feiltolker signalene hun får fra brudgommens beste venn. En skolegutt forsøker å vinne oppmerksomhet hos den mest uoppnåelige jenta på skolen. En enkemann og stefar (Liam Neeson) forsøker å bli kjent påny med sønnen som plutselig ble en fremmed. En kontorsjef (Laura Linney) forsøker å gjøre noe med avstandsforelsken på kontoret. Og en aldrende rockestjerne (Bill Nighy) som har "sett det meste" håper på et comeback sent i karriéren.

Kjærligheten stikker kjepper i hjulene for dem alle. I London, på julaften, vikles alle disse menneskenes skjebner sammen - igjen og igjen og igjen - med romantiske, morsomme og bittersøte konsekvenser for alle de som er heldige (eller uheldige) nok til å være forhekset av Kjærligheten.

Sjanger: 
No items found.
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Bill Nighy, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Martin Freeman, Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley, Hugh Grant, Laura Linney, Alan Rickman, Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson, Elisha Cuthbert, Olivia Olson, Claudia Schiffer, Denise Richards
Norske stemmer: 
Regi: 
Richard Curtis
Manus: 
Richard Curtis
Produsent: 
Tim Bevan, Eric Fellner, Duncan Kenworthy
Foto: 
Michael Coulter
Musikk: 
Craig Armstrong
Språk: 
Undertekst: 
Lengde: 
2 timer 11 min. (134 min)
Produksjonsår: 
Produksjonsselskap: 
Universal, Working Title
Distribusjon: 
UIP Norge
Aldersgrense: 
Begrunnelse: 

Visninger

UIP20030473

Relaterte innhold

No items found.