MENY

Mulan ~2020

Eventyr, familiefilm

Visninger

Billetter

Den anerkjente filmskaperen Niki Caro gir liv til den episke historien om Kinas legendariske kriger i Disneys "Mulan", hvor en fryktløs ung kvinne, ut av kjærlighet til sin familie og sitt land, risikerer alt for å bli en av de største krigerne Kina noensinne har sett.

Når keiseren av Kina utsteder en befaling om at en mann per familie må tjene i keiserens hær og forsvare landet mot inntrengere i nord, går Hua Mulan, den eldste datteren til en hedret kriger, inn for å overta for sin skrantende far. Utkledd som mannen Hua Jun, blir hun testet hvert skritt av veien og må bruke sin indre styrke og omfavne sitt sanne potensial. Det blir en episk reise, som forvandler henne til en hedret kriger, en hel nasjon viser henne sin respekt og takknemlighet…og ikke minst en stolt far.

Mulan’s berømte og internasjonale cast inkluderer navn som Yifei Liu som Mulan, Donnie Yen som Commander Tung, Jason Scott Lee som Böri Khan, Yoson An som Cheng Honghui,  Gong Li som Xianniang og Jet Li som keiseren. Filmen er regissert av Niki Caro, manuskript av Rick Jaffa & Amanda Silver og Elizabeth Martin & Lauren Hynek basert på diktet  "The Ballad of Mulan."

Sjanger: 
Familie
Eventyr
Originaltittel: 
Mulan (2020)
Skuespillere: 
Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An with Gong Li and Jet Li
Norske stemmer: 
Regi: 
Niki Caro
Manus: 
Rick Jaffa & Amanda Silver and Elizabeth Martin & Lauren Hynek
Produsent: 
Jason Reed, Chris Bender and Jake Weiner
Foto: 
Mandy Walker
Musikk: 
Harry Gregson-Williams
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Norsk
Lengde: 
115 min.
Produksjonsår: 
2020
Produksjonsselskap: 
WALT DISNEY STUDIOS MOTION PICTURES
Distribusjon: 
Disney Norge
Aldersgrense: 
12 år.
Begrunnelse: 
Filmen inneholder skildringer av voldsomme kamphandlinger og scener med actionpreget vold. Da disse foregår i et tydelig eventyrunivers, får filmen 12 år.
Forventet premiere 19.8.2020

Visninger

BVI20190419

Relaterte innhold

No items found.