MENY

Oss to

Visninger

Billetter

Matiné & Kaffe 110 kr

Man er aldri for gammel for den store kjærligheten

Nina og Madeleine er naboer, men de er også lidenskapelige kjærester. Nina har alltid levd alene, mens Madeleine har to barn og barnebarn. Mannen hennes har gått bort. Nå kan hun endelig leve livet sitt til fulle. Men bare nesten. Hun har ennå ikke fortalt sine nærmeste at hun er forelsket i en annen kvinne.

Lidenskap og forelskelse er ikke forbeholdt de unge. Hjertet slutter ikke å banke heftig i møte med den rette, selv om alderen sier at man har nådd livets høst. Vi blir alle eldre, men vi nekter å bli gamle.

I rollene som Nina og Madeleine møter vi to av Europas fremste skuespillere. Nina spilles av tyske Barbara Sukowa som er kjent fra filmer av Fassbinder, Schlöndorff og von Trotta (Hannah Arendt). Martine Chevallier, en av Frankrikes fineste scenekunstnere, briljerer i rollen som Madeleine. Det formelig gnistrer av samspillet dem imellom.

Bestill tapastallerken ink. vin til 2 personer til kun 350,-. Dette må forhåndsbestilles på nettet dagen før forestillingen - og dukker opp som en mulighet etter at du har kjøpt dine kinobilletter. Er du for sent ute kan du sende bestilling på mail til: punchebollen@frognerkino.no

Sjanger: 
No items found.
Originaltittel: 
Deux
Skuespillere: 
Norske stemmer: 
Regi: 
Filippo Meneghetti
Manus: 
Filippo Meneghetti, Malysone Bovorasmy
Produsent: 
Foto: 
Aurélien Marra
Musikk: 
Michele Menini
Språk: 
Undertekst: 
Lengde: 
Produksjonsår: 
2019
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Aldersgrense: 
9 år.
Begrunnelse: 
Filmen inneholder partier med noe urovekkende stemning og korte dramatiske scener. Den får derfor aldersgrense 9 år.

Visninger

ART20190459

Relaterte innhold

No items found.