MENY

Palm Springs

Komedie, romantikk

Visninger

Billetter

Årets store romantiske komedie! Publikumsfavoritten fra Sundance med Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) i hovedrollene

Palm Springs er en smart og tidsriktig oppdatering av Groundhog Day.

Vent, det er noe kjent med denne følelsen av déjà vu 
Nyles og Sarah møtes i et bryllup i Palm Springs, og etter en dramatisk kveld som blant annet inkluderer utroskap, episke taler og maskerte menn med pil og bue, blir de fanget i en tidsloop der de opplever den samme dagen om igjen og om igjen og om igjen og om igjen. Etter at sjokket har lagt seg, gjør de to sitt beste for å skape mening i en tilværelse der handlinger ikke har langsiktige konsekvenser, mens de fortsetter å lete etter en vei til morgendagen.

PALM SPRINGS bruker premisset for EN NY DAG TRUER som utgangspunkt for en usedvanlig morsom, sjarmerende og filosofisk komedie. Hovedrolleinnehaverne Andy Samberg og Christin Milioti har en eksepsjonelt god komisk og romantisk kjemi, og fortellingen er full av overraskende twister og oppfinnsomme grep.
Palm Springs åpnet på Sundance Filmfestival til stor begeistring av både publikum og kritikere. En publikumsfavoritt!

Sjanger: 
No items found.
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons
Norske stemmer: 
Regi: 
Max Barbakow
Manus: 
Produsent: 
Foto: 
Musikk: 
Språk: 
Engelsk
Undertekst: 
Norsk
Lengde: 
1 time 30 min.
Produksjonsår: 
2020
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Another World Entertainment
Aldersgrense: 
12 år.
Begrunnelse: 
Denne komedien inneholder enkelte lite nærgående seksuelle skildringer. Den inneholder også flere voldsskildringer. Da disse foregår i en humoristisk ramme, får filmen 12-årsgrense.

Visninger

AWE20200232

Relaterte innhold

No items found.