MENY

Sangklubben

Drama, komedie

Visninger

Billetter

Varm og oppløftende, basert på en sann historie og med Kristin Scott Thomas i hovedrollen.

For kvinnene på en militærbase i England føles tiden lang og bekymringene store når mennene er ute i tjeneste. Blant dem er Kate (Kristin Scott Thomas) og sprudlende Lisa (Sharon Hogan), som tar initiativ til å arrangere fellesaktiviteter for å styre tankene over på noe annet.

Ideen om et sangkor vekker begeistring, skjønt det er noen uenigheter rundt sjanger. Kate elsker å synge flerstemt i et klassisk repertoar, men Lisa vil heller live det hele opp med poplåter der alle kan synge med.
En dag inviteres koret til å opptre i Royal Albert Hall, og for å klare å gjennomføre må alle legge uenighetene bak seg og samarbeide om å finne en felles melodi.
Sangklubben er en varm og oppløftende film, basert på en sann historie og regissert av Oscar-nominerte Peter Cattaneo, som sto bak ‘I blanke messingen’. Robbie Williams har skrevet musikk til filmen.

Kinoklubb Norge er en filmklubb som gir deg 50 % rabatt på utvalgte kvalitetsfilmer på kino. Hvert år velges minst 8 gode filmer som medlemmene kan se til halv pris på vanlige kinoforestillinger.
Du kan bli medlem i Kinoklubben når som helst på året. Medlemskapet koster kr. 149,- pr. år. Les mer og meld deg inn på: www.kinoklubb.no
Sjanger: 
No items found.
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Jason Flemyng, Teresa Mahoney
Norske stemmer: 
Regi: 
Peter Cattaneo
Manus: 
Rosanne Flynn, Rachel Tunnard
Produsent: 
Rory Aitken, Ben Pugh, Piers Tempest
Foto: 
Hubert Taczanowski
Musikk: 
Lorne Balfe
Språk: 
Undertekst: 
Lengde: 
113 min.
Produksjonsår: 
2019
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Aldersgrense: 
Tillatt for alle.
Begrunnelse: 

Visninger

NFD20190230

Relaterte innhold

No items found.