MENY

Some Like It Hot ~ 1959

Komedie

Visninger

Billetter

Det er ikke lett å være fattige jazzmusikkere uten jobb i Chicago under forbudstiden: når Joe (Tony Curtis) og Jerry (Jack Lemmon) tilfeldigvis blir vitne til et blodig gangsteroppgjør mellom rivaliserende mafiasjefer ser de seg nødt til å stikke fort unna. Heldigvis dukker det opp et bandoppdrag i Florida, som ser ut til å være den perfekte anledningen til å rømme.
Det er bare et lite problem: Sweet Sue og hennes Society Syncopators er et rent kvinneband. Joe og Jerry må dermed bli til “Josephine” og “Daphne”…

Billy Wilders SOME LIKE IT HOT er noe så sjeldent som en amerikansk 50-talls “transvestittkomedie” og ligger høyt på erotikkskalaen, med en sprudlende og livlig Marilyn Monroe i rollen som Sugar, den ukulele-spillende sangerinnen på jakt etter snille milliardærer. Filmen ble fordømt av både sensorer og puritanere da den først kom, men ble likevel en stor hit. SOME LIKE IT HOT har på ingen måte tapt seg og føles frekk, dristig og sjarmerende også i dag. (Omtale: NFK)

Dine-in Frogner kino - På alle Vintage visningene tilbyr vi tapastallerken inkl vin til 2 personer til kun 350,-. Dette tilbudet gjelder kun på vintagefilmen.

Etter at du har bestilt dine billetter på nettet kan du forhåndsbestille tapas-tallerken inkludert vin. Forhåndsbestilling av tapastallerken stenger dagen før forestillingen.

Sjanger: 
Komedie
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon
Norske stemmer: 
Regi: 
Billy Wilder
Manus: 
Billy Wilder, I.A.L. Diamond
Produsent: 
Foto: 
Charles Lang Jr.
Musikk: 
Språk: 
Undertekst: 
Vises uten tekster
Lengde: 
2 timer 1 min. (121 min.)
Produksjonsår: 
1959
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Aldersgrense: 
Begrunnelse: 

Visninger

UAV20202678

Relaterte innhold

No items found.