MENY

Sound of Music ~ 1965

Biografi, drama, familie, musikal

Visninger

Billetter

‘Sound of Music’ er en av de mest populære kinofilmene gjennom tidene. Handlingen i ‘Sound of Music’ finner sted i storslåtte omgivelser i Salzburg, 1938, og bygger på Rodgers og Hammersteins musikal om den virkelige Von Trapp-familien. Maria (Julie Andrews) er en ung novise i et nonnekloster, men kommer i konflikt med abbedissen på grunn av sin voldsomme livsglede og utfoldelsestrang. For å sette henne på en virkelig prøve, sender abbedissen henne av gårde som guvernante hos den barnerike Von Trapp-familien. Den tidligere marineoffiseren kaptein Von Trapp (Christoffer Plummer) er en bitter enkemann og en streng far. Han oppdrar sine barn med militær disiplin, og bøyer aldri av for noe. Den muntre Maria lager liv og røre allerede fra første dag hun setter sine ben i Von Trapps herskapshus, til de sju kuede barnas glede, men til kapteinens store irritasjon. Friksjon til tross, Maria gjør hva hun kan for å få varmen og livsgleden tilbake i det sterile herskapshuset. Maria tar barna med på opplevelsesturer i fjellene, de synger og har det storartet sammen. Også Maria får etter hvert øynene opp for den strenge kapteinen…

Dine-in Frogner kino - På alle Vintage visningene tilbyr vi tapastallerken inkl vin til 2 personer til kun 350,-. Dette tilbudet gjelder kun på vintagefilmen.

Etter at du har bestilt dine billetter på nettet kan du forhåndsbestille tapas-tallerken inkludert vin. Forhåndsbestilling av tapastallerken stenger dagen før forestillingen.

Sjanger: 
Musikal
Biografi
Drama
Familie
Originaltittel: 
The Sound of Music
Skuespillere: 
Julie Andrews, Christopher Plummer, Eleanor Parker, Richard Haydn, Peggy Wood
Norske stemmer: 
Regi: 
Robert Wise
Manus: 
Ernest Lehman
Produsent: 
Robert Wise, Saul Chaplin, Peter Levathes, Richard D. Zanuck
Foto: 
Ted D. McCord
Musikk: 
Richard Rodgers, Oscar Hammerstein II, Irwin Kostal
Språk: 
Undertekst: 
Norske
Lengde: 
2 timer 54 min.
Produksjonsår: 
1965
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Park Circus
Aldersgrense: 
Begrunnelse: 

Visninger

UAV20202682

Relaterte innhold

No items found.