MENY

Tillsammans ~ 2000

Komedie, drama

Visninger

Billetter

Året er 1975 i det svenske folkhemmet. Det er en tid da barrikadestormerne står steilt mot sosialdemokratene. Elisabeth tilhører de sistnevnte, men hun pakker snippesken når mannen Rolf blir vanskelig. Sammen med barna søker hun trygghet hos broren Göran. Han er en av mange som befolker kollektivet "Tillsammans", en radikal storfamilie med mange personligheter mellom 25 og 35 år - pluss noen barn.

Hedvig Montgomery innleder visningen av Lukas Moodyssons internasjonale gjennombruddsfilm, søndag 25. oktober kl 18:00

Å oppdra barn er også et tidsbilde – hver generasjon gjør sine feil. Hva er en familie, hvordan deler vi i det mest private rommet av alle – og hvordan gikk det egentlig med 70-talls-barna?

Hedvig Montgomery er en av Norges mest anerkjente psykologer og er spesialist innen familie- og parterapi. Montgomery er deleier av praksisen Montgomery AS og står bak den internasjonalt bestselgende bokserien «Foreldremagi» som er oversatt til 23 språk. I samarbeid med Aftenposten har hun den ukentlige podcasten og A-magasinspalten Foreldrekoden. I tillegg har Montgomery lang erfaring med arbeid med TV-produksjoner og oppfølging av mennesker som opplever medieeksponering. Montgomery bor i Oslo med ektemann og to barn.

Sjanger: 
Komedie
Drama
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Lisa Lindgren, Michael Nyqvist, Emma Samuelsson, Sam Kessel, Gustaf Hammarsten, Anja Lundkvist, Jessica Liedberg, Ola Rapace, Axel Zuber, Shanti Roney, Olle Sarri, Cecilia Frode, Lars Frode, Emil Moodysson
Norske stemmer: 
Regi: 
Lukas Moodysson
Manus: 
Lukas Moodysson
Produsent: 
Lars Jönsson
Foto: 
Ulf Brantås
Musikk: 
Språk: 
Svensk
Undertekst: 
Vises uten tekst
Lengde: 
1 time 46 min.
Produksjonsår: 
2000
Produksjonsselskap: 
Memfis Film
Distribusjon: 
Frogner kino
Aldersgrense: 
Begrunnelse: 

Visninger

UAV20191214

Relaterte innhold

No items found.