MENY

Undine

Drama, romantikk

Visninger

Billetter

Matiné & Kaffe 110 kr

Undine er historiker. Hun jobber som guide og bor ved Alexanderplatz i Berlin. Bak fasaden av et moderne liv, lurer imidlertid en gammel myte: hvis mannen hun elsker sviker henne, må hun ta livet av ham og vende tilbake til vannet. Så da kjæresten Johannes forlater Undine for en annen, setter han sitt eget liv i fare. Men senere samme dag treffer Undine dykkeren Christoph. Et møte som slår så kraftige gnister at et stort akvarium eksploderer over dem. Kan Undine slippe unna myten?


Christian Petzold vekker til live myten om Undine i denne moderne kjærlighetshistorien. Berlin ligger på en sump og byen er omringet av elver, kanaler og innsjøer. Mytologi og samtid flettes sammen til en vakker og fortryllende kjærlighetshistorie.


Petzold regnes som en av de viktigste regissørene i nyere tysk film. Han har tidligere regissert filmer som Oscar-nominerte Barbara (2012) og Phoenix (2014). Undine mottok kritikerprisen og Paula Beer vant Sølvbjørnen for beste skuespiller under årets filmfestival i Berlin.

Bestill tapastallerken ink. vin til 2 personer til kun 350,-. Dette må forhåndsbestilles på nettet dagen før forestillingen - og dukker opp som en mulighet etter at du har kjøpt dine kinobilletter. Er du for sent ute kan du sende bestilling på mail til: punchebollen@frognerkino.no

Sjanger: 
Drama
Romantikk
Originaltittel: 
Skuespillere: 
Paula Beer, Franz Rogowski, Gloria Endres de Oliveira, Jacob Matschenz
Norske stemmer: 
Regi: 
Christian Petzold
Manus: 
Christian Petzold
Produsent: 
Florian Koerner von Gustorf, Michael Weber
Foto: 
Hans Fromm
Musikk: 
Språk: 
Undertekst: 
Lengde: 
1 time 32 min.
Produksjonsår: 
2020
Produksjonsselskap: 
Distribusjon: 
Arthaus
Aldersgrense: 
12 år.
Begrunnelse: 
Denne filmen inneholder enkelte urovekkende scener og en lite nærgående drapsskildring. Den får derfor 12-årsgrense.

Visninger

ART20200479

Relaterte innhold

No items found.