MENY

Smittevern på Frogner kino

Om smittevern og ditt kinobesøk

Endelig er det mulig å besøke Frogner kino igjen. I tråd med myndighetenes anbefalinger har vi utarbeidet et sett med smittevernsrutiner, slik at alle er sikret en god og trygg kinoopplevelse.

Før ditt kinobesøk

Vi anbefaler alle å kjøpe billettene digitalt på frognerkino.no eller filmweb.no. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smittesporing, vil du bli spurt om å oppgi kontaktinformasjon på de du kjøper billetter til.

Foreløpig har vi bare anledning til å ha maksimalt 50 publikummere samtidig i salen vår. Fordi vi har svært begrenset med billetter er det dessverre ikke mulig å reservere billetter.

Hva gjør jeg hvis jeg føler meg syk?

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt på post@frognerkino.nofor å endre eller få refundert dine billetter.

Når møter jeg opp før forestilling ?

Oppmøte skjer ved hovedinngangen til Frogner kino i god tid før forestillingen begynner. Fordi vi må beregne god plass – minimum en meter – mellom den enkelte publikummer, vil det være to veier inn til salen.

Vil det være servering av mat og drikke?

I punchebollen kiosk og bar selges det vin, øl, mineralvann, snacks og godteri. Ønsker du å handle før forestilling vil våre publikumsverter vise deg inn i Punchebollen kiosk og bar.
Du bør beregne noe mer tid hvis du vil handle før forestillingstart.


Håndvask og hygiene

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine før forestilling. Hånddesinfiserende såpe vil være tilgjengelig på alle våre toaletter, og på en rekke andre steder der publikum ferdes.

Både salen, toaletter og publikumsområder blir grundig og jevnlig vasket.

Kan jeg sitte sammen med følget mitt?

Kommer du sammen med familie eller andre du pleier å ha nærkontakt med, vil dere naturligvis få sitte ved siden av hverandre.

Er det mulig å benytte seg av toalettene underveis i forestillingen?

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter forestillingen, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir grundig og jevnlig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på (+47) 91147253 eller mail:  post@frognerkino.no