MENY

Smittevern på Frogner kino

Om smittevern og ditt kinobesøk

I tråd med myndighetenes anbefalinger har vi utarbeidet et sett med smittevernsrutiner, slik at alle er sikret en god og trygg kinoopplevelse.

Før ditt kinobesøk

Vi anbefaler alle å kjøpe billettene digitalt på frognerkino.no eller filmweb.no. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smittesporing, vil du bli spurt om å oppgi kontaktinformasjon på de du kjøper billetter til.

Fordi vi har svært begrenset med billetter er det dessverre ikke mulig å reservere billetter.

Hva gjør jeg hvis jeg føler meg syk?

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt på post@frognerkino.nofor å endre eller få refundert dine billetter.

Vil det være servering av mat og drikke?

I punchebollen kiosk og bar selges det vin, øl, mineralvann, snacks og godteri. Ønsker du å handle før forestilling vil våre publikumsverter vise deg inn i Punchebollen kiosk og bar.
Du bør beregne noe mer tid hvis du vil handle før forestillingstart.

Oslo kommune innfører nye restriksjoner fra torsdag 29.10

Det er nå påbudt med munnbind på alle serveringssteder når du ikke sitter ved anvist plass.

Det er ikke tillatt med stående mingling. Dette skal utelukkende skje ved bord eller anviste seter i kinosal. Hold minst én meters avstand i køen og beveg deg til anvist plass så raskt som mulig. Bli ikke stående i foaje eller ved dører.


Håndvask og hygiene

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine før forestilling. Hånddesinfiserende såpe vil være tilgjengelig på alle våre toaletter, og på en rekke andre steder der publikum ferdes.

Både salen, toaletter og publikumsområder blir grundig og jevnlig vasket.

Kan jeg sitte sammen med følget mitt?

Kommer du sammen med familie eller andre du pleier å ha nærkontakt med, vil dere naturligvis få sitte ved siden av hverandre. Det skal være to seter mellom hver kohort i kinosal og minst én meter i foaje og kafé.

Er det mulig å benytte seg av toalettene underveis i forestillingen?

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter forestillingen, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir grundig og jevnlig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på (+47) 91147253 eller mail:  post@frognerkino.no