MENY

Booking og utleie

Det er mulig å leie Frogner Kino til sammenkomster, juleavslutninger, filmvisninger, konferanser, seminarer, kurs, foredrag, med mer.

Vår kinosal er en nydelig gjenskapt stumfilmkino anno 1926, med arkitekt Lars Backers interiør, og kunst av Per Krohg og Axel Revold.  Den har kapasitet til 256 og er utrustet som moderne kino med konferanseteknikk. Punchebollen kafé har full skjenkebevilling og det er lov å nyte medbragt inne i salen. Kafeen kan også leies, enten i sammenheng med leie av sal, eller alene, og tilrettelegges for mindre selskaper, boklanseringer eller andre små sammenkomster.

Vårt piano i salen er et nyrenovert Kriebl piano bygget i Berlin ca. 1926. Instrumentet har kraftig og god klang, og god spillart.

Har du øye for detaljer er Frogner Kino et magisk sted, med magisk atmosfære for alle sammenkomster. Omvisning med underholdende fortelling om Frogner Kinos interiør og historie kan tilbys, som enkeltstående arrangement, eller som del av et større arrangement.

Er du interessert, kontakt Sveinung på sveinung@frognerkino.no

For raskere å kunne svare på spørsmål og kunne levere et prisforslag ser vi gjerne at dere oppgir ønsket dato, hvor lenge dere ønsker å ha tilgang til lokalene (inklusive forberedelser og utrigg), antall gjester og hva slags type arrangement det er snakk om.

Salen

Kapasitet: 256

Projektor: 4K-projektor og 2 x 35mm-projektorer for analog film

Punchebollen og foajé

Kapasitet: 60