MENY

Booking og utleie

Det er mulig å leie seg inn på Frogner Kino til private sammenkomster, filmvisninger, konferanser, seminarer, kurs og foredrag.

Vår kinosal er en nydelig gjenskapt stumfilmkino anno 1926, med arkitekt Lars Backers interiør, og kunst av Per Krohg og Axel Revold.  Den har kapasitet til 257 og er utrustet som moderne kino med konferanseteknikk. Punsjebollen kafe har full skjenkebevilling og det er lov å nyte medbragt inne i salen, og vi kan tilrettelegge for enkel bevertning. Punsjebollen Kafe kan også leies, enten i sammenheng med leie av sal, eller alene, og tilrettelegges for mindre selskaper, boklanseringer eller andre mindre intime sammenkomster.

Vi kan i tillegg tilby levende musikk fra ‘våre musikere’, ved ankomst, underveis, eller til å akkompagnere festen. Vårt piano i salen er et nyrenovert Kriebl piano bygget i Berlin ca 1926. Instrumentet har kraftig og god klang, og god spillart.

Har du øye for detaljer er Frogner Kino et magisk sted, med magisk atmosfære for alle sammenkomster. Omvisning med underholdende fortelling om Frogner Kinos interiør og historie kan tilbys, som enkeltstående arrangement, eller som del av et større arrangement.

Du og dere ønskes varmt velkommen til å leie våre vakre lokaler!

Er du interessert, kontakt Tove på tlf: 90208630 booking@frognerkino.no . Og for raskere å kunne svare på spørsmål og kunne levere et prisforslag ser vi gjerne at dere oppgir: Ønsket dato-hvor lenge dere ønsker å ha tilgang til lokalene (inklusiv forberedelser og avslutning) - antall gjester – En beskrivelse av eventet i korthet.

Salen

Kapasitet: 257

Projektor: 4K-projektor og 2 x 35mm-projektorer for analog film

Punchebollen og foajé

Kapasitet: 60