MENY

Personvernerklæring

Frogner Kino henter IP-adressen til brukerne av nettsiden. IP-adressen brukes av Google Analytics til statistikk. IP-adressen anonymiseres slik at den ikke lenger kan regnes som personopplysning. Google Analytics benytter seg av også infomasjonskapsler. Les mer om infomasjonskapsler lenger ned i teksten.

Data som sendes inn via nyhetsbrev-skjema på nettsiden brukes kun til å sende ut relevant informasjon om aktiviteter og tilbud hos Frogner Kino, vil aldri bli brukt til andre formål.  Opplysningene lagres hos Mailchimp (system for å sende ut nyhetsbrev) med to-faktor autorisasjon.

I likhet med mange andres nettsteder, bruker også nettsiden informasjonskapsler gjennom Google Analytics for å få en generell oversikt over antallet besøk og vanene blant dem som besøker våre nettsteder. “Informasjonskapsler” er små biter av informasjon som sendes til din enhet og som lagres på din enhets harddisk for å kunne gjøre det mulig for våre nettsider å oppdage det når du besøker oss. Det er mulig å slå av informasjonskapsler ved å stille inn dine preferanser mht. nettleser.

Frogner Kinoer ansvarlig for personopplysninger som samles inn via nettsiden.

Informasjonen deles aldri med noen tredjepart.

Kontakt oss om du ønsker mer informasjon.